Español English Français Deutsch Italiano Português (Brasil) Português (Portugal) Русский Polski Română Türkçe 简体中文 日本語 한국어 العربية Nederlands Svenska Suomi Norsk
Poista Wkit-tilisi
Wkit · Viimeksi päivitetty: 6. marraskuuta 2026
Tällä sivulla kerrotaan, miten poistat tilisi Wkit-sovelluksessa ja siihen liittyvät tiedot.
Näin poistat tilisi sovelluksessa
- Avaa Wkit ja siirry kohtaan Valikko → Asetukset.
- Napauta Oma tilini.
- Napauta Poista tilini ja vahvista.
Jos et enää pysty avaamaan sovellusta
Kirjoita osoitteeseen titanestudiosorg@gmail.com tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta (ylläpitäjät) tai kerro meille seurakuntasi nimi ja koko nimesi (muut jäsenet), niin poistamme tilisi ja tietosi. Seurakunnan ylläpitäjä voi myös poistaa merkintäsi veljilistasta.
Mitä poistetaan
- Kirjautumistilisi (ja sen sähköpostiosoite, jos annoit sellaisen) ja merkintäsi seurakunnan veljilistassa.
- Kaikki sinulle määrätyt alueet vapautetaan.
- Laitteellesi tallennetut tiedot ja palvelimillemme tallennettu palveluskertomuksesi pyyhitään.
- Jos olet ainoa henkilö seurakunnassasi, myös seurakunta poistetaan kaikkine tietoineen (kysymme sinulta nimenomaisesti ennen sitä).
Mitä säilytetään ja kuinka kauan
- Seurakunnalle kuuluvia ilmoituksia, ohjelmia ja muuta sisältöä hallinnoivat sen ylläpitäjät, ja ne säilyvät seurakunnassa merkintäsi poistamisen jälkeen. Seurakunnan ylläpitäjät voivat poistaa ne.
- Tiedot, joita ei enää ole, voivat säilyä rajoitetun ajan tietokantapalveluntarjoajamme varmuuskopioissa ennen kuin ne pyyhitään kokonaan.
- Emme säilytä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.
Tilaukset
Tilin poistaminen ei peru maksullista tilausta, jos sellainen on. Peruuta se Google Playssa → Maksut ja tilaukset (Android) tai Apple ID:n asetuksissa (iPhone).
Lisätietoja: Tietosuojakäytäntö.