Español English Français Deutsch Italiano Português (Brasil) Português (Portugal) Русский Polski Română Türkçe 简体中文 日本語 한국어 العربية Nederlands Svenska Suomi Norsk
Wkit hesabını sil
Wkit · Son güncelleme: 6 Kasım 2026
Bu sayfa, Wkit uygulamasındaki hesabını ve onunla ilişkili verileri nasıl sileceğini açıklar.
Hesabını uygulamadan nasıl silersin
- Wkit’i aç ve Menü → Ayarlar’a git.
- Hesabım’a dokun.
- Hesabımı sil’e dokun ve onayla.
Ayarlar → Hesabım → Hesabımı sil.
Uygulamayı artık açamıyorsan
Hesabına bağlı e-posta adresinden (yöneticiler) veya cemaatinin adını ve tam adını bildirerek (diğer üyeler) titanestudiosorg@gmail.com adresine yaz; hesabını ve verilerini sileriz. Bir cemaat yöneticisi de kaydını kardeş listesinden silebilir.
Neler silinir
- Giriş hesabın (verdiysen e-posta adresiyle birlikte) ve cemaatin kardeş listesindeki kaydın.
- Sana atanmış bölgeler serbest bırakılır.
- Cihazında saklanan veriler ve sunucularımızda saklanan hizmet Raporun silinir.
- Cemaatinde tek kişi sensen cemaat de tüm verileriyle birlikte silinir (bunu yapmadan önce açıkça sorarız).
Neler saklanır ve ne kadar süre
- Cemaate ait duyurular, programlar ve diğer içerikler yöneticileri tarafından yönetilir ve kaydın kaldırıldıktan sonra da cemaatte kalır. Cemaat yöneticileri bunları silebilir.
- Artık var olmayan veriler, tamamen silinmeden önce veritabanı sağlayıcımızın yedeklerinde sınırlı bir süre kalabilir.
- Kişisel verilerini başka hiçbir amaçla saklamayız.
Abonelikler
Hesabı silmek, varsa ücretli aboneliği iptal etmez. Google Play → Ödemeler ve abonelikler (Android) veya Apple Kimliği ayarlarından (iPhone) iptal et.
Daha fazla bilgi: Gizlilik Politikası.