Español English Français Deutsch Italiano Português (Brasil) Português (Portugal) Русский Polski Română Türkçe 简体中文 日本語 한국어 العربية Nederlands Svenska Suomi Norsk
Verwijder je Wkit-account
Wkit · Laatst bijgewerkt: 6 november 2026
Deze pagina legt uit hoe je je account in de app Wkit en de bijbehorende gegevens verwijdert.
Hoe je je account vanuit de app verwijdert
- Open Wkit en ga naar Menu → Instellingen.
- Tik op Mijn account.
- Tik op Mijn account verwijderen en bevestig.
Als je de app niet meer kunt openen
Schrijf naar titanestudiosorg@gmail.com vanaf het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld (beheerders), of geef ons de naam van je gemeente en je volledige naam (andere leden), en we verwijderen je account en gegevens. Een beheerder van de gemeente kan ook je vermelding uit de broederlijst verwijderen.
Wat wordt verwijderd
- Je inlogaccount (en het bijbehorende e-mailadres, als je er een hebt opgegeven) en je vermelding in de broederlijst van de gemeente.
- Gebieden die aan jou zijn toegewezen, komen weer vrij.
- De gegevens die op je apparaat zijn opgeslagen en je velddienstverslag op onze servers worden gewist.
- Als je de enige persoon in je gemeente bent, wordt de gemeente ook verwijderd met al haar gegevens (we vragen je daar uitdrukkelijk om voordat we het doen).
Wat wordt bewaard en hoelang
- Mededelingen, programma’s en andere inhoud die bij de gemeente hoort, worden door haar beheerders beheerd en blijven in de gemeente nadat je vermelding is verwijderd. De beheerders van de gemeente kunnen ze verwijderen.
- Gegevens die niet meer bestaan, kunnen nog een beperkte tijd in de back-ups van onze databaseaanbieder blijven staan voordat ze volledig worden gewist.
- We bewaren je persoonsgegevens voor geen enkel ander doel.
Abonnementen
Het verwijderen van het account zegt een betaald abonnement, als dat er is, niet op. Zeg het op in Google Play → Betalingen en abonnementen (Android) of in de instellingen van je Apple ID (iPhone).
Meer informatie: Privacybeleid.